Commissieleden

Leden van de commissie
Harry Tepper
Lid van de bewonerscommissie sinds 2004. Wij wonen sinds 1995 aan de Acacialaan met veel plezier. We hebben twee kinderen waarvan er nog een thuis woont. Werken doe ik in Delfzijl, bij ESD, als hoofd TD.
 
In 2004 besloot de toenmalige commissie dat het tijd werd om het stokje over te dragen. Per brief werden bewoners uitgenodigd en daaruit ontstond een geheel nieuwe commissie. Toen was een mogelijk AZC een reden om actief te worden. Nu zullen we samen met de andere leden van de commissie er alles aan doen om het Drevenbos te behouden.  Sinds 2004 ben ik secretaris van de commissie, later is daar ook het penningmeesterschap bij gekomen.
Geert Jan Veldthuis
Lid van de bewonerscommissie sinds 2011.
Wij wonen sinds 1997 aan de Cypressenlaan.
We hebben drie kinderen waarvan er nog twee thuis wonen.

Voor mij was de discussie over het crematorium de aanleiding om me aan te sluiten bij de Drevencommissie. Samen met de andere leden van de commissie  zullen we er alles aan doen om het Drevenbos te behouden. Sinds het vertrek van voorzitter Bert van Dijk onderhoud ik de contacten met onder meer de gemeente en treed ik op als woordvoerder.
Albert Kuiper
Lid van de bewonerscommissie sinds 2011.
Wij wonen sinds 1995 aan de Esdoornweg, tegen de rand van het bos. Onze beide kinderen wonen inmiddels in Groningen en wij werken beiden het noorden van Drenthe, maar we peinzen er niet over om te vertrekken. Het is een prachtige plek in onze wijk met veel woongenot.
 
Ik maak mij binnen de commissie sterk voor het uitbouwen van activiteiten onder het kopje ‘natuur’. Maar ook andere activiteiten voor binding van de wijkbewoners zijn belangrijk, wij staan als bewonerscommissie altijd open voor ideeën!
  • White Facebook Icon

De Dreven

Hoogezand-Sappemeer

info@drevenbos.nl

© 2018 door WebEdition